Wieczory zamkowe - cykl "Olsztyńscy uczeni"

2015-04-15 10:51:24 (ost. akt: 2015-04-15 10:54:07)

prof. dr hab.Włodzimierz Bednarski, Postęp w biotechnologii żywności i jego znaczenie dla konsumenta.

Na wykładzie omówione były następujące zagadnienia:
- biotechnologia w produkcji surowców spożywczych
- znaczenie biotechnologii w produkcji żywności funkcjonalnej
- perspektywy produkcji żywności transgenicznej
Słowo o prof. dr hab. Włodzimierzu Bednarskim- prof. dr hab. Jan Kotwica.
25 maja 2004 r.
Sale Kopernikowskie zamku olsztyńskiego.

Kalendarium

« środa, 20 listopada 2024 »
Pn Wt Śr Czw Pt So N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Zobacz pełne kalendarium »

Samorzad Wojewodztwa

Poznaj lepiej nasz region:

facebook youtube

środa 20 Listopada
  • Mikołaj Kopernik – Gra
  • Stowarzyszenie Miłośników Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Partnerzy Muzeum Warmii i Mazur
  • Konserwacja i restauracja XIV-wiecznego zamku w Lidzbarku Warmińskim – perły architektury gotyckiej w Polsce – III etap
  • Logo roku Mikołaja Kopernika
  • Oferta najmu sal
  • Katalog on-line biblioteki Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Centrum Spotkań Europejskich
  • Strona projektu:
  • Standardy ochrony małoletnich