Wieczory zamkowe - cykl "Olsztyńscy uczeni"

2015-04-15 10:51:24 (ost. akt: 2015-04-15 10:54:07)

prof. dr hab.Włodzimierz Bednarski, Postęp w biotechnologii żywności i jego znaczenie dla konsumenta.

Na wykładzie omówione były następujące zagadnienia:
- biotechnologia w produkcji surowców spożywczych
- znaczenie biotechnologii w produkcji żywności funkcjonalnej
- perspektywy produkcji żywności transgenicznej
Słowo o prof. dr hab. Włodzimierzu Bednarskim- prof. dr hab. Jan Kotwica.
25 maja 2004 r.
Sale Kopernikowskie zamku olsztyńskiego.

Kalendarium

« środa, 3 czerwca 2020 »
Pn Wt Śr Czw Pt So N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Zobacz pełne kalendarium »

Samorzad Wojewodztwa

Poznaj lepiej nasz region:

facebook youtube

środa 3 Czerwca
  • Kwartalnik I/2020
  • Ankieta
  • 90-lecie polskich szkół na Warmii i Mazurach
  • Oferta najmu sal
  • Film promocyjny Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Katalog on-line biblioteki Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Doposażenie pracowni edukacyjnych Muzeum Przyrody - baner
  • Strona projektu: