Wieczory zamkowe - cykl "Olsztyńscy uczeni"

2015-04-15 10:51:24 (ost. akt: 2015-04-15 10:54:07)

prof. dr hab.Włodzimierz Bednarski, Postęp w biotechnologii żywności i jego znaczenie dla konsumenta.

Na wykładzie omówione były następujące zagadnienia:
- biotechnologia w produkcji surowców spożywczych
- znaczenie biotechnologii w produkcji żywności funkcjonalnej
- perspektywy produkcji żywności transgenicznej
Słowo o prof. dr hab. Włodzimierzu Bednarskim- prof. dr hab. Jan Kotwica.
25 maja 2004 r.
Sale Kopernikowskie zamku olsztyńskiego.

Kalendarium

« wtorek, 22 października 2019 »
Pn Wt Śr Czw Pt So N
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Zobacz pełne kalendarium »

Samorzad Wojewodztwa

Poznaj lepiej nasz region:

facebook youtube

wtorek 22 Października
  • Kwartalnik IV/2019
  • 90-lecie polskich szkół na Warmii i Mazurach
  • Oferta najmu sal
  • Film promocyjny Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Katalog on-line biblioteki Muzeum Warmii i Mazur w Olsztynie
  • Doposażenie pracowni edukacyjnych Muzeum Przyrody - baner
  • Archeologiczna mapa Olsztyna i okolic
  • Strona projektu: